Bakom mina solglasögon, kan jag va mig själv!På bilden: Jag
Bilden tagen av: Emma Andersson

Skjuter på lerduvor

Här är en bild på mig när jag prövar att skjuta på lerduvor. Det var jättekul, men jag träffade ingen. Bilden är tagen av min storebror.


TÄVLING!! VINN EN FOTOGRAFERING!

Hejsan!
Idag är det den sista dagen för mig på praktiken, hos Josefina. Det är så tråkigt!!
Vill vara kvar längre. Jag har haft det så kul de här två veckorna. Jag har lärt mig en massa.

Jag och Josefina drog igång en tävling i tisdags. Om man skickar in en vårbild till josefina@fotograf-josefina.se
så kan man vinna en fotografering med Josefina. Josefina är en jätteduktig fotograf och hon gör en så att men ej behöver känna sig obekväm m.m.
Så skicka in din vårbild till Josefina så kommer hon och jag, på söndag, välja ut de fyra bästa bilderna och göra en omröstning på dem. Det ger också ett plus att dela tävlingen på facebook.

Mer information finns på länken under!

http://josefinasfoto.se/vartavling/

Kollaget och bilderna har Josefina tagit och gjort!


Varma löv


White dreams


Kan sommaren komma fortare?


Redigering - Före & Efter
Kvaliteten blev inte så bra när jag sparade den här bilden. Får försöka bättre nästa gång. 


Violet


Pärlor


Baby feets


Praktik hos Josefina Norman!

Hejsan!
Jag har startat en ny blogg. Tänkte pröva på att blogga på Blogg.se och se om jag klarar av alla koder och så.
Headern och de där runda plupparna uppe på bloggen har jag fixat iaf. Och det ser ganska bra ut tycker jag.
Det får bli en rooosa blogg. Lite glatt sådär. Iaf så tänkte jag lägga upp mina bilder och så här och även skriva om min vardag m.m.

Denna veckan och nästa har vi i min klass praktik. Jag har praktik hos Josefina Norman. En mycket bra fotograf. Hon är väldigt trevlig med. Henne ska ni kontakta om ni vill ha någon fotografering. Hennes hemsida och de lägger jag in längst ner i detta inlägg.

Vi har hittat på en massa kul nu de här tre dagarna bara. I måndags träffades vi och tog en fika, jag redigerade lite bilder. I går (tisdag) träffades vi på ett café och snackade lite om de kommande dagarna. Efter det samma dag gick Josefina och jag ut i stan och stadsfotograferade, mycket kul var det. Kommer nog lägga upp ett collage som jag och Josefina gjorde med mina bilder. Blev mycket nöjd. Efter det så åkte vi och träffade ett kommande brudpar och planderade deras bröllop som Josefina ska fotografera.
Idag (onsdag) träffade jag Josefina på Café Nillson och där visade jag ett collage som jag har gjort till en familj. Jag fick det som uppgift. Efter det åkte vi ut till Öland och fotograferade en morgongåva. Det vart mycket, mycket kul. Det rekommenderar jag att ni gör. Det är hur kul som helst. Och väldigt fina bilder blev det.

I morgon ska jag och Josefina till brandstationen på Öland och fotografera en brandkvinna eller vad man nu säger. Det kommer bli sjukt kul!!! Jag är så glad. Haha. Näee, nu ska jag fixa en fotobok som jag har fått i uppgift. Hoppas det går bra.

Ni får har det bra. Hör av mig när jag har tid.

http://fotograf-josefina.se

http://josefinasfoto.se

http://www.facebook.com/JosefinasFoto