Mitt stickade linne

Här är mitt fina stickade linne, som min snälla farmor har stickat till mig!!! Den är såå fin!

Mysig runda med mamma

Hejsan!
Fy vad dålig jag är på att blogga. Jag har ine haft tid och ork att ta fram datorn.
Men det är ju bra att skriva inlägg då och då, än aldrig liksom. haha.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta? Kan berätta att jag och mamma åtke runt på Ölands södra udde.
Vi åkte och kikade in på ca 10 st loppis.. haha jaa vi gillar loppisar. Sedan åkte vi till Långe Jan i Ottenby. Där såg vi sälar och så. Sedan var vi och fikade på ett kaffé i Mörbylånga (Nordquists).
Bilderna kommer så fort jag har fixat dem.

Mormors händer

 
 

Dålig på att blogga

Hejhej!
Gud! jag är så dålig på att blogga.Eller det enda jag har gjort typ är att jobba. Och då är det inte så mycket att prata om. Jag är iaf ledig till lördag. 
I går åkte jag och övningskörde på körskolan och sedan åkte mamma och jag ut på en fotoutflykt på Öland. Kan lägga upp lite bilder där ifrån.
Har inte så jättemycket att säga. Men kan göra några inlägg med bilder. Det kanske är mycket roligare än att sitta och läsa en massa ontressant jag har gjort haha.
 
Ni får ha det bra!
 
 
 

Minnesstund för min vän

Hejhej!
Jag har inte skrivit ett inlägg på jättelänge nu.
Det är ju sommar och jag har sommarjobb och är trött och så. Så har inte orkat blogga.
Jag har sommarjobb på en restaurang på Öland. Jag jobbar i disken, men jag serverar även maten och skär grönsaker m.m. haha. Jag pringer hit och dit. Så efter sommaren hoppas jag att jag får så mycket pengar att jag kan köpa en ny systemkamera. funderar på en Nikon D300s för den har de priset jag antagligen får råd till hehe. Jag skulle gärna velat ha en Nikon D800.
 
På söndag är det fyra veckor sedan min bästa vän gick bort. Det känns så konstigt. Fattar fortfarande inte att det är sannt. Men idag var jag och mamma på en minnesstund för henne i ett församlingshem. Det var känsligt. Det kom så många som visade att de brydde sig.
Jag gjorde en liten film med olika klipp på henne. Jag gjorde den lite snabbt i movie maker, så den blev inte den bästa filmen, men det är inte hur jag har gjort filmen som man ska bry sig om, det är klippen och min bästa kompis på dem klippen.
 
Jag ska försöka blogga lite mera. Tyvärr jag jag inte tagit så mycket bilder nu i sommar som jag har velat. Men aja, det blir väl så om man har sommarjobb.
 
Ha det bra.