Snart sova

Hejsan i går åkte jag och mamma till farmor och farfar efter skolan. Farmor ska sticka ett linne till mig, eller virksticka. När den är klar och så, ska jag visa er. Hoppas den blir lagom nu! Farmor hade köpt två skjortor också som hon inte har använd. Så jag fick dem. Det var jättefina skjortor.

I morgon ska jag och mamma till Öland och då får jag träffa Emma Andersson. På lördag ska jag hänga med Josefina Norman till ett bröllop och fotografera. Det kommer att bli hur kul som helst. Har bara varit på mina föräldrars bröllop när jag var 6 år. Så är lite nervös. Gud kommer vara så kul!!!!

Nu ska jag sova. Är jättetrött.
Det är första gången på blogg.se som jag bloggar i mobilen, så får se om detta blir bra.

Ha det bra! Kram!


Ögats detaljer
Våren


I love you my dog♥


"Din bästa bild"Jag är med i en tävling på:
http://stargirlphoto.blogg.se/

Där kan man vinna en värdecheck på 250 kr, på Tvspelsweb.se.

Bilden ovan är mitt tävlingsbidrag. Bilden föreställer en vissen maskros, som jag fotograferade i går. Jag tycker den här bilden blev så häftig med färger och att det är en närbild. Man ser maskrosen på ett annat sätt. Gillar verkligen denna bilden. Det som jag har redigerat i den här bilden är kontrasterna.

Jag skulle vilja vinna detta stativet för 219 kr.
http://www.tvspelsweb.se/trebensstativ-fancier-167cm

Och det här iPhone-skalet för 19 kr. Grymt snyggt.
http://www.tvspelsweb.se/iphoneskal-kasettband-silikon-gul

Och sedan den sista sak för att fylla ut med priset, så vill jag ha det här skärmskyddet till min iPhone 4. Det är så bra att ha eftersom att mitt skärmskydd håller på att lossna. och det kostar bara 9 kr.
http://www.tvspelsweb.se/skarmskydd-iphone-4-4s

MacroDe här bilderna tog jag någon gång i veckan. Det är ganska svårt att ta närbilder, men fick många bra bilder!

Emma AnderssonHär är bilder på Emma Andersson som jag tog när jag var hos henne förra helgen.
Riktigt nöjd med bilderna. Hoppas Emma också är nöjd! :)

Konfirmation - Martina Andersson


Toppenhelg

Hejsan!

Jag har haft det tobben hos Emma. Vi var på Emmas lillasysters konfirmation.
Det var jättebra och Martina sjöng superfint och framträdandet vad jättebra.

Jag kom hem i söndags med en stor blåsa på läppen. I måndags fick jag feber och läppen hade svullnat upp jättemycket. Såg ut som att jag hade silikon i. Haha, det var inte så snyggt ska jag säga. Haha. Så jag stannade hemma i måndags och i tisdags.

Just nu sitter jag och redigerar lite bilder från i helgen. Bilderna blev inte så jättebra. Min kamera börjar bli seg. Har haft den sedan 2008 eller något tror jag. Och kameran vill inte som jag och så var det ganska mörkt inne i kyrkan och man fick inte använda blixt. Det hade jag behövt.
Mina biler blev gansa mörka iaf. Jag ändrde på ISO och slutartiden m.m. när jag fotade inne i kyrkan, men bilderna blev inte så bra.

Men, aja vad ska man göra liksom? Jag måste få ett sommarjobb i sommar så att jag kan få pengar för att köpa en ny kamera.

Hoppas att ni har det bra!

Till Växjö för att träffa Emma!Dandy♥