Länge sedan!

 
 
Oj! Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg. Men jag har inte riktigt hunnit. Jag har jobbat och så har mitt internet varit segt. Men jag ska försöka blogga lite oftare. 
Jag fotade Emma och Jawe i måndags i ett vallmofält. Helt underbart var det. Asså ett helt fält med vallmo. Helt sjukt. Haha, jag blev helt hyper när jag såg fältet. Så bilderna där ifrån kommer så småningom. 
 
 
Här är en bild på min bror och mig från studenten! <3
 

FÖR JAG TAR STUDENTEEEEEN!!!

 
 
 
 
 
 

Dandy har blivit 15 år!!!!!!!!

 
 
Min lilla bebis Dandy fyllde år i går. Han är nu 15 år!! Han är så stor nu den lilla mannen. Han fick en mycket trevlig födelsedag, med lever till middag. Han blev så glad! <3

Fotografera bröllop!

 
 
God förmiddag!
 
Idag ska jag och Josefine iväg och fotografera bröllop. Det ska bli så spännande och eftersom det är vårt första bröllop, så känns det bra att vi är två. Då kan vi också fotografera från olika vinklar och sånt. 
Det ska bli jättekul iaf!! 
Jag har ju varit med och assisterat på några bröllop, när jag hade praktik hos Josefina Norman. Så jag har lärt mig en del där ifrån. Så det känns bra att man vet lite hur det går till.
 
 

Sneakpeak

 
Idag var jag och fotograferade Linn, som var på bal. Det blev många fina bilder. Fångade några naturliga skatt som jag älskar att få med på bilder. Här är en liten tjuvtitt från idag. Inte bästa kvaliten, för jag fotade med mobilen på datorn.
 
 
Bild: Lite sneakpeak från dagens balfotografering. Fick en massa härliga bilder på @linneden  :)
 
 

Balen 2013

 
Hejsan!
 
Här kommer lite bilder från min bal. Bilderna är från mobilen och så lite dålig kvalité. Och så får ni se lite oseriösa bilder med, men det kan ju alltid vara kul. Haha. Man måste bjuda på sig ibland. Hihi.
 
Men fler bilder kommer på mig, som underbara Josefina Norman har fotat på mig.
(Fotografen som jag hade praktik hos).
 
 
 


 

Självporträtt i solnedgången


Balen i morgon!

Hejsan!
 
I morgon ska jag på bal. Ska bli så himla kul. Lite nervös bara hehe. 
Jag ska fixa hår och sminkning själv så får se hur det går. Vet inte riktigt hur jag ska ha det,
så det är därför jag är lite nervös. Ni får se hur klänningen och allt ser ut, efter jag varit på balen.
Lite roligare då kanske. Men det ska bli kul iaf.