Vattendroppar

Jag fotade lite macro i går och såhär blev resultatet. :)

Amex

Jag har fotat Josefinas hund Amex, för någon vecka sedan, i studion. Det var mycket kul. Jag blev jättenöjd med bilderna. De här bilderna kommer ni så småningom se på Josefinas hemsida.
Första bilden är min favorit.
 

Sista dagen!

Hejsan!
 
Idag är det redan SISTA dagen på praktiken!!! Helt sjukt vad fort det har gått!!
Men i morgon ska Josefina (fotografen jag är hos) ha invigning i sin studio, så då får jag komma och hjälpa till och fota och så, så det blir kul!
 
Det kommer kännas konstigt att komma tillbaka till skolan nu och börja plugga igen. Har ju missat en massa i historian, så jaaa vad kul det kommer bli..... inte! Uscha!
 
Men jag har i alla fall haft fyra jätteroliga veckor och dem har gått så fort! Och jag har lärt mig en massa med och det är toppen.
 
 
 

Ge mig sommar och värme!

 
Nu är jag trött på den här kylan! Kan det inte bli vår nu! I morgon ska det bli snöstorm, inte alls kul, jag trodde ju våren hade kommit.
Jag satt och kollade igenom mina bilder nyss och hittade de här fina bilderna på Josefine. Asså den dagen var lite kylig men den var så härlig! Och vi fick sååå många bra bilder.

Smoothie/milkshake


Nya byxor!

 

Byxor från Gina Tricot 99kr!

(dålig mobilbild)


Tisdag

Hej!
 
Nu är det redan tredje veckan och andra dagen på min praktik. Helt sjukt!
Just nu sitter jag och redigerar lite bilder på några kusiner, som var här i går och blev fotograferade.
Det blev många härliga bilder.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta hehe.
Jo om ni vill att jag ska blogga om något speciellt så säg gärna till. Om ni vill se före och efter bilder eller hur jag redigerar några bilder eller något annat. :)
 
Ha en fortsatt bra tisdag!
 

Lördagskvällen


Andra veckan REDAN!

 
 
 
Hejsan!
 
Idag är det måndag igen och andra veckan på praktiken. Det går så fort!!
 
Men i går var jag och Josefina Norman på Bröllopsmässan här i Kalmar. Såg ni oss?
Det var kul iaf och träffade mycket trevliga människor. Juste! ja träffade en av mina läsare där med. Så himla kul! Blir så glad av att folk tittar på min blogg och sedan går fram och hälsar. :)
 
Just nu sitter jag på praktiken. Jag och Josefina sitter och lyssnar på skön musik och ska fixa med lite bilder strax. Innan idag har vi satt upp tavlot i skyltfönstret och städat lite. Sånt måste man också göra. Men om man är hos en sån härlig kvinna som Josefina så blir det alltid kul vad man än gör! :)
 
Nä nu måste jag fortsätta med att kolla på bilder och så.
 
Kram på er!
 
 
 
 

Kangris Dancing Dandy