Äppelblom


10-årskalas för Junie!

 
I måndags fylle min kusin Junie 10 år. Så i går (fredag) blev vi bjudna på kalas. Mycket trevligt var det. God mat och god tårta!  
 
Och på första bilden ser ni Junie, och hon dricker alkoholfri cider! Så ingen alkohol i glaset ifall någon undrar hehe.
 
 

Hennes blå ögon - Linn Edén

 
Här kommer några bilder från när jag fotograferade Linn. Bilderna är tagna i april. Hon har sådana vackra blåa ögon. Helt sjukt. Är avundssjuk!!
 

Mellanmål

 
Idag gjorde jag mellanmål till mig och mamma. Det blev smoothie-glass typ, med blandade bär.
Jag la i lite choklad på toppen med, och fy vad gott det blev!

En fin fredag

 
I torsdags fyllde Josefine 19 år. Så i fredags blev jag bjuden på middag hos henne, med hennes familj. Supergott var det. Det blev flygande jacob och efter det tårta. När solen började gå ner, begav jag och Josefine oss ut för att fota. Det blev en massa vackra bilder. (Fler bilder kommer från den dagen.)

Tjejligan

 
På bilden är det min faster och hennes barn (mina kusiner). De här bilderna tog jag samma dag som bilderna från vassen. Inlägg hittar ni HÄR och HÄR

Mamma

 

 

Vårens färger


Min älskade mamma och jag!

 
 
I helgen var jag och mina föräldrar på öland, i husvagnen. Då passade jag och mamma på att gå ut i skogen bland alla blommor, som vi gör varje år. Lite tradition. Jag tog med mig kameran och började fota lite. Jag blev så nöjd med de här bilderna. Mamma är inte bara min mamma hon är min bästa vän med! En härlig stund var detta!
 
 
 

Junie, Fidelie & Linnie


Blommor


Tre systrar!

 
(Linnie, Junie & Fidelie)
 
Här är inlägg 1 från fotograferingen av mina kusiner, som jag fotograferade den 14 april tror jag. De är så härliga och glada alla tre tjejerna. Och kul var det att fotografera dem. Men som sagt, fler bilder kommer.